U bevindt zich hier:

Actueel

 

Kinderdagverblijven blij met Stekel dagritme kaarten

8 december 2016

Dat Stekel een grote schare fans aan het opbouwen is onder kinderen tot ca. 4 jaar blijkt wel uit de vraag naar het superleuke boekje over het vrolijke egeltje. Ook worden bijna dagelijks vragen gesteld over het verschijnen van volgende deeltjes. Gelukkig laat dat niet lang meer op zich wachten... maar ondertussen is er wel iets nieuws te vertellen over Stekel. Voor Kinderdagverblijven en Peuterspeelzalen zijn nu prachtige Dagritme kaarten verschenen!

alt

De kinderen op KDV De Boshoeve in Nieuw-Vennep zijn de eersten die er mee werken. Het vrolijke egeltje geeft met 16 leuke platen ritme aan hun dag. Door de dagritmekaarten op te hangen in volgorde van activiteit, is de kinderen uitstekend aan te geven wanneer er bijvoorbeeld kan worden buiten gespeeld, of gegymd. Of wanneer ze weer worden opgehaald. Maar ook opruimen; toiletbezoek; binnen komen; taart bakken; leesmoment; feest; fruit, brood of een cracker eten; er op uit met de Stint; snoozelen of slapen wordt uitgebeeld.

De dagritme kaarten zijn los te bestellen in in bijgevoegde foto staan de eerste 16 dagritmekaarten afgebeeld. Afhankelijk van de vraag zullen steeds nieuwe kaarten worden ontwikkeld.